Workshops

Het ‘HR & Social Media’ boek telt vele praktische voorbeelden over nut en toepasbaarheid, adviezen en tips – en maken het een onmisbaar naslagwerk, studieboek en inspiratiebron. Wil jij een persoonlijke introductie van het boek binnen je organisatie of hogeschool organiseren? Neem dan met mij contact op.

Vaak zijn workshops maar weinig interactief. Als enige activiteit mag je gewoon luisteren en eventueel wat aantekeningen maken. Om tijdens de sessie toch een beroep te doen op het publiek wordt aan het einde soms wat stellingen geponeerd of het welbekende vragenrondje afgewerkt. Niet de setting van mijn workshops!

I believe in the power of innovation through collaboration

Ik geloof heilig in de kracht van samenwerking. Tijdens mijn workshops zijn mijn gasten altijd meer dan actief betrokken. Door oprecht mee te doen kun je delen en word je uitgenodigd je kennis en inzichten te ‘vermenigvuldigen’. Op deze wijze staat iedereen open om te ontvangen en te leren.

Graag introduceer ik bij organisaties nieuwe communicatievormen. Ik gebruik regelmatig de World Café methodiek tijdens workshops waarbij groepen mensen – collega’s of vakgenoten – over onderwerpen en vragen praten die er (voor de organisatie) werkelijk toe doen. Bijvoorbeeld het verkennen van kansen en bedreigingen om daarvoor concrete maatregelen te formuleren. Of om draagvlak te krijgen voor plannen en acties.

Inge Beckers: “Je kunt alles vragen, met respect en zorgvuldigheid.” van HUB Amsterdam.

Ontdekken wat ik voor u of uw organisatie kan betekenen?

Neem contact met mij op.