Nieuwe vacaturesite voor leerkrachten met lef

Zó, de nieuwe vacaturesite voor PCBO Amersfoort is op tijd klaar! Deze klant wil niet alleen de profilering, employer branding, op orde hebben maar ook efficiënter het wervings- en selectieproces inrichten. Ik werk al enige tijd met Homerun, een fantastische leverancier van ATS + vacaturesite, en niet onbelangrijk: niet duur.  

Dit zijn de voordelen van de nieuwe vacaturesite:

Foto: PCBO Amersfoort

  1. Er is nu een overzichtelijk dashboard waarmee alle scholen de mogelijkheid hebben om volledig digitaal het werving- & selectieproces af te handelen en talentenpools op te bouwen. Niet alleen de schooldirecteuren maar ook de P&O of HR-manager op het bestuurskantoor heeft snel overzicht. 
  2. Via een Applicant Tracking System (een follow-up systeem voor je kandidaten) kan de BAC eenvoudig sollicitanten online bespreken, selecteren, uitnodigen en tot slot aannemen of afwijzen. Met deze tool werkt de stichting volledig AVG-proof. (CV’s ontvangen in mailboxen is niet AVG-proof!)
  3. Via Homerun kun je gemakkelijk achterhalen waar de sollicitant vandaan komt (Meesterbaan, Voor de klas, Onderwijsvacaturebank, Facebook, LinkedIn) en zien hoe vaak een vacature bekeken wordt. (Meten=weten!)

Samen met de scholen van PCBO zorg ik ervoor dat we de vacaturesite stap-voor-stap verder aankleden met precies die informatie die voor de arbeidsmarktdoelgroepen belangrijk zijn om te lezen en voor de scholen belangrijk zijn om te vertellen. 

Tijdens mijn projecten in het (basis) onderwijs ben ik dus ook regelmatig bezig met beleid, procedures of het implementeren van tooling.

Neem alvast een kijkje op: https://vacatures.pcboamersfoort.nl

Speak Your Mind

*