Coaching

In mijn coaching trajecten begeleid ik professionals die kampen met loopbaanvraagstukken. Vaak staan ze op een kruispunt, gekozen of gedwongen (ontslag). Alles draait om de vragen: Wat kan je? Wat wil je? Waar ben je goed in? Wat doe je graag? Deze vragen staan centraal om zeer gericht je op een goede manier te presenteren aan de arbeidsmarkt. Ik help bij het vormgeven van je Personal Brand.

Personal Branding is het ontdekken, zichtbaar maken en versterken van je talenten en onderscheidende waarde om meer energie, plezier en succes in je (toekomstige) werk te realiseren.

coaching professionals

Werken aan nieuwe perspectieven

Het goed laten zien van je ware identiteit vraagt een verkenningstocht. De informatie is nodig om je goed in de markt te zetten. Toekomstige werkgevers of opdrachtgevers willen namelijk direct weten wat jij voor ze kan betekenen. Als je je heel breed presenteert, geen focus hebt kun je je niet goed profileren. Vervolgens benoemen we jouw authentieke kenmerken waardoor ‘doorsnee activiteiten’ een bijzondere invalshoek krijgen. Dit zorgt ervoor dat jij je kunt onderscheiden van anderen.

Je neemt nu al een zeer authentieke plek in, maar niet iedereen weet of ziet dit. En daar gaat deze Personal Branding je ook bij helpen. Ik begeleid en coach je tijdens het doen van deze verkenning, ik reflecteer, denk en lees mee in de teksten en of woorden die jij kiest om je te profileren.

Het resultaat: ik lever duidelijkheid over je performance en ik geef inzicht aan de kenmerken en de communicatiestijlen die hierbij horen, woorden, woordkeuze en eisen aan de boodschap – jouw Personal Brand. We maken dit tastbaar in je CV, je LinkedIn profiel, een CV Word Cloud, een gespreksnotitie voor sollicitatiegesprekken, exact dát wat jij nodig hebt.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Neem contact met mij op.