Inge Beckers, Profiel

Inge Beckers

HR Communicatie Inge BeckersIk studeerde Nederlands aan Educatieve Faculteit van Amsterdam (HvA). Hoewel ik het ontzettend leuk vind om een ‘klasje’ te hebben behoren middelbare scholieren toch net iets minder tot mijn favoriete doelgroep. Na de werkgevers UWV, TNO en Yacht ben ik sinds 2009 actief als zelfstandig consultant.

Interim, inspiratie en interventie

Ik ben een ervaren interim communicatie manager (CP5) en projectleider. Ik ben altijd op zoek naar creatieve of het liefst innovatieve invalshoeken voor communicatie en interventies binnen een organisatie. Ik help met de inzet van arbeidsmarktcommunicatie, het vergroten van de bekendheid van het werkgeversmerk (Internal & Employer Branding) en met het positief beïnvloeden van de tevredenheid van medewerkers (Employee Engagement).

Ik ben gespecialiseerd in HR-communicatie en richtte hiervoor in 2009 HR-Communicatie.nl op. In 2010 volgde ik de Master Interventie Management aan de Nyenrode Business Universiteit. Regelmatig begeleid ik verandertrajecten binnen organisaties. Ik wissel training en advies graag af met interventies zoals het World Café.

In 2015 verscheen mijn boek HR & Social Media wat ik samen met Diana Russo schreef. Vervolgens ontwikkelde ik de Training Merkambassadeurs. Het is heel leuk om in een organisatie binnen drie maanden bevlogen merkambassadeurs te trainen uiteraard met de inzet van sociale media.

Mijn andere passie ligt in het coachen van mensen die op hun werkplek (weer) willen excelleren. Ik coach professionals, een-op-een maar ook in-company door het geven van intervisie (training).

Wat kan ik voor u of uw organisatie doen?

Ik bespreek graag met u de mogelijkheden.

Neem hiervoor contact met mij op.

Korte beschrijving van mijn achtergrond en passie