Liveblogs vanaf International Consultancy Conference

Op 22 en 23 september was in het chique Huis ter Duin in Noordwijk de International Consultancy Conference 2015, met een mooi programma, althans als je beetje van de wereld van consultancy houdt. En als Nyenrodiaan houd ik daar wel van…

CMC-conferentie-2015

Voor ZiPconomy heb ik samen met Annemarie Stel en Herbert Prins liveblogs geschreven over de conferentie. Het zijn korte impressies van de presentaties, die gelijk live gingen. Even zwoegen, maar fantastisch om te doen! Ik heb verslag gedaan van de lezing van Fons Trompenaars. Trompenaars sprak over leiderschap en diversiteit en liet ons letterlijk voelen en ervaren hoe dilemma’s ons verder helpen. Iets eerder, maar ook vanuit de grote zaal discussieerden Rob Wagenaar en Ard Pieter de Man samen met het internationale gezelschap over de ‘Gamechangers in Consulting’. Consultants uit Griekenland, Letland en met name China zetten de discussie op scherp. Ik had het geluk om de gedreven dame uit China nog even persoonlijk te interviewen.

Je kunt onze blogs lezen via ZiPconomy, #ConsultancyConference

Ik kijk terug op een mooi event met mooie sprekers, en ik heb mijn netwerk weer wat uitgebreid met mooie mensen. Hugo-Jan Ruts, bedankt voor deze uitnodiging!

Schermafbeelding 2015-09-23 om 23.49.15

Speak Your Mind

*