Mijn boek ‘HR & Social Media’ verschijnt 15 oktober

HR en Social Media - boek ‘HR & Social Media’ is geschreven voor HR-professionals, managers, studenten en andere geïnteresseerden. Het laat zien hoe je met sociale media een organisatie kunt verrijken.

Ik schreef dit boek met Diana Russo.

We reiken handvatten aan als het gaat om waar te beginnen, hoe te implementeren en welke rol HR kan vervullen. Het uitgangspunt is de waarom-vraag: waarom zet je organisatie social media in?

De vele praktische voorbeelden over nut en toepasbaarheid, adviezen en tips maken dit boek een onmisbaar naslagwerk, studieboek en inspiratiebron!

‘HR & Social Media’ is het eerste boek dat laat zien wat de rol van HR is en hoe belangrijk sociale media voor organisaties zijn.

Boeklancering op donderdag 15 oktober
We vieren de lancering op donderdagmiddag 15 oktober met een inspirerende boekpresentatie bij Seats2Meet Utrecht. We nodigen je van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Programma

15.00 uur Inloop
15.30 uur Ronald van den Hoff, auteur Society 3.0 en oprichter Seats2Meet.com
16.00 uur Inge Beckers over durf en innovatie
16.30 uur Diana Russo over social conversations
17.00 uur Uitreiking eerste exemplaren
17.15 uur ‘Bonding & Bridging’ borrel
18.15 uur Einde

De bijeenkomst bieden we je met liefde aan. De locatie en borrel worden mede aangeboden door Seats2Meet Utrecht.

Inschrijven

De inschrijving is reeds begonnen, het aantal deelnemers is beperkt, dus schrijf je gauw in. Je kunt je voor de boeklancering registreren via Eventbrite.

Wij verheugen ons je te zien op 15 oktober!

Diana Russo & Inge Beckers
Heb je al andere plannen op 15 oktober maar zou je wel graag meer willen weten over ‘HR & Social Media‘? Neem dan contact met ons op.

Wij bieden in het najaar van 2015 en in het voorjaar van 2016 verschillende bijeenkomsten en workshops aan voor o.a. HR-professionals, managers en ook hogescholen en universiteiten. Ook hierover geven we je graag meer informatie. Neem ook daarvoor contact met ons op.